Marc Meets 2021 – 2022

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de zesde editie van de serie Marc Meets nodigt hij je opnieuw uit in zijn ‘theater’-huiskamer, in Aan de Slinger in Houten, om zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 30 Oktober – 20:30 uur kleine zaal

Derk Reneman modulaire synths, Otto de Jong drum, Cengiz Arsanplay turkse fluiten en electronica, Marieke de Roos grafische projecties, Ineke Vandoorn zang, piano en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS YURI HONING EN INEKE VANDOORN – zang & saxofoon

Za 11 December – 20:15 uur theaterzaal

Eigenzinnig, internationaal vermaard en altijd lyrisch: saxofonist, en Boy Edgar prijswinnaar Yuri Honing ontmoet het duo van de avontuurlijke en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Lyrische songs en improvisaties.

MARC MEETS INGMAR HEYTZE EN RO KRAUSS – de dichter en de altviolist

Za 22 Januari – 20:20 uur kleine zaal. Afgelast vanwege corona

Hij was Stadsdichter van Utrecht en heeft daarnaast ook een muzikaal talent. Ro Krauss is een alleskunner maar vooral altviolist. Hij was één van de drijvende krachten achter Släpstick waarmee hij de halve wereld afreisde. Een avond vol poëzie en muziek.

MARC MEETS LEONIE MEIJER EN TOLLAK OLLESTAD – songwriters.

Wo 9 Februari – 20:15 uur theaterzaal

Terug op veler verzoek: Leonie Meijer met haar onvergetelijke stem en prachtige songs en de Fries Amerikaanse alleskunstenaar Tollak Ollestad (o.a. Al Jarreau, Andrea Bocelli) die naast dat hij zingt en piano speelt, fabelachtig mondharmonica speelt. Tickets

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 19 Maart – 20:30 uur kleine zaal

Met Ineke Vandoorn zang, piano Mark Alban Lotz fluiten, Derk Reneman modulaire synths, Wouter Gulikers slagwerk en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 23 April – 20:30 uur kleine zaal

Met Ineke Vandoorn zang, Jeroen Vierdag bas, Joost Lijbaart drums en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS JAC BICO

Za 18 Juni – 20:30 uur kleine zaal

Gitarist Jac Bico is vooral bekend als dé gitarist van the Analogues, de band die alle studio albums van The Beatles live weet uit te voeren. Vanavond stukken van zijn nieuwe solo cd ‘Alone together’ en de van de solo cd van Marc die in het najaar uit zal komen. Twee keer gitaar solo dus, maar ze gaan ook samenspelen.

Eerdere edities van Marc Meets:

Marc Meets 2018-2019

Marc Meets 2019-2020