Marc Meets 2018-2019

Alweer de derde editie van Marc Meets waarin de Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt je uitnodigt om aan te schuiven in zijn ‘theater’-huiskamer. In een informele sfeer stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor zodat je hen op een andere manier leert kennen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS COR BAKKER – DE PIANOMAN

Za 22 September – 20.30 uur

Marc start zijn serie in duet met Cor Bakker, dé pianoman van Nedeland. Cor is niet alleen bekend als begeleider van vele zangers, waaronder Paul de Leeuw, maar heeft ook als solist talloze programma’s en cd’s gemaakt. Cor en Marc spelen beide delen uit hun solo programma en gaan als duo elkaars repertoire te lijf.

ANTON GOUDSMIT, ROBIN NOLAN & MARC VAN VUGT- GITAARAVOND

Za 6 Oktober – 20.30 uur

De meest populaire gitarist van dit moment en Boy Edgar prijswinnaar Anton Goudsmit, de swingende Engelse gypsy gitarist Robin Nolan en de lyrische klanken van Marc zelf, allemaal op één avond. Virtuoze riffs en kletterende snaren. Een super gitaaravond!

MARC MEETS TIM KLIPHUIS EN MARTIN FONDSE

Za 19 Januari – 20.30 uur

Gypsy-jazz violist Tim Kliphuis kun je de muzikale erfgenaam van Stéphane Grapelli noemen. Boy Edgar prijswinnaar Martin Fondse is pianist, speelt vibradoneon en heeft een groot oeuvre als componist en arrangeur. Een recept voor een sprankelende en afwisselende avond. Tickets

MONICA AKIHARY/NIELS BROUWER & INEKE VANDOORN/MARC VAN VUGT – DUBBEL DUO

Twee zang & gitaar duo’s: zangeres Monica Akihary en gitarist Niels Brouwer ontmoeten zangeres Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Muziek uit alle windstreken, onder handen genomen door deze ras-musici.
Tickets

MARC MEETS: PLAYGROUND

Laat je verrassen door deze “extra’s” in de huiskamer van Marc en zijn partner zangeres Ineke Vandoorn. Vier playground avonden met een ‘mix and match’ van pop, rock, jazz, klassiek en elektronica. Spontane ontmoetingen met collega’s, jong talent, aanstormende componisten, producers en laptop jongens en meiden.

Za 17 November – 20.30 uur.
Za 22 December – 20.30 uur.
Za 16 Februari – 20.30 uur. Tickets
Za 16 Maart – 20.30 uur. Tickets