Marc Meets 2021 zomer en najaar

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de vijfde editie van de serie Marc Meets nodigt hij je opnieuw uit in zijn ‘theater’-huiskamer, in Aan de Slinger in Houten, om zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS PLAYGROUND: ERIC VLOEIMANS, INEKE VANDOORN EN MARC VAN VUGT

Ma 21 Juni – 19:00 en 21:15 uur grote zaal (slechts 30 plaatsen per voorstelling beschikbaar)

In September gaf dit trio een adembenemend concert. Nu komen ze terug net nadat Eric Vloeimans de Edison Oeuvre Award heeft ontvangen. Tickets 19:00 uur of Tickets 21:15 uur. Dit concert is mogelijk dankzij de ondersteuning van het het Fonds Podiumkunsten.

MARC MEETS PLAYGROUND: INEKE VANDOORN EN MARC VAN VUGT QUARTET

Za 10 juli – 19:00 en 21:15 uur kleine zaal (slechts 25 plaatsen per voorstelling beschikbaar)

Marc van Vugt en Ineke Vandoorn quartet met de onnavolgbaar creatieve slagwerker Michael Vatcher en de fameuze bassist Gulli Gudmundsson (Yuri Honing, Eric Vloeimans). Tickets 19:00 uur of Tickets 21:15 uur. Dit concert is mogelijk dankzij de ondersteuning van het het Fonds Podiumkunsten.

MARC MEETS PLAYGROUND: Duo-duo-duo

Do 2 September 19:00 en 21:15 uur grote zaal (slechts 30 plaatsen per voorstelling beschikbaar)

Een duo avond met o.a. Saskia Coolen, tovenares op de blokfluit (Camerata Trajectina) en drummer en klankenman Joost Lijbaart. Tickets 19:00 uur of Tickets 21:15 uur. Dit concert is mogelijk dankzij de ondersteuning van het het Fonds Podiumkunsten.

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 30 Oktober – 20:30 uur kleine zaal

Derk Reneman modulaire synths, Otto de Jong drum, Cengiz Arsanplay turkse fluiten en electronica, Marieke de Roos grafische projecties, Ineke Vandoorn zang, piano en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS LEONIE MEIJER EN TOLLAK OLLESTAD – songwriters.

Za 20 November – 19:00 en 21:15 uur grote zaal (slechts 30 plaatsen per voorstelling beschikbaar)

Terug op veler verzoek: Leonie Meijer met haar onvergetelijke stem en prachtige songs en de Fries Amerikaanse alleskunstenaar Tollak Ollestad (o.a. Al Jarreau, Andrea Bocelli) die naast dat hij zingt en piano speelt, fabelachtig mondharmonica speelt. Tickets

MARC MEETS YURI HONING EN INEKE VANDOORN – zang & saxofoon

Za 11 December 19:00 en 21:15 uur grote zaal (slechts 30 plaatsen per voorstelling beschikbaar)

Eigenzinnig, internationaal vermaard en altijd lyrisch: saxofonist, en Boy Edgar prijswinnaar Yuri Honing ontmoet het duo van de avontuurlijke en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Lyrische songs en improvisaties.