ALICE IN SPACE

Ineke van Doorn, Ingmar Heytze, Marc van Vugt en Big Bizar Habit

Een geļæ½mproviseerde ruimte-opera voor ....

CD: TBA

Date: 2007

....... 2 stemmen, musici en universum, vrij naar de cultklassieker 'Dimension of Miracles' van Robert Sheckley uit 1968.

Ineke van Doorn (zang), Ingmar Heytze (verteller), Marc van Vugt (gitaar) en muziek door Marc van Vugt's Big Bizar Habit

Hoeveel tijd kost het om een veilig maar kleurloos bestaan achter je te laten en een kosmos van nieuwe avonturen in te stappen? De tijd die nodig is om 'ja' te zeggen tegen een buitenaardse boodschapper die je de hoofdprijs van een intergalactische loterij aanbiedt. Maar als ze de aarde ver achter zich heeft gelaten, usreplicas.com ontdekt Alice dat je ook elders in het universum niets voor niets krijgt. Tijdens een betoverende reis langs verre sterrenstelsels en vreemde werelden doemen ook nieuwe, onvermoede en potentieel levensbedreigende problemen op. Om maar een van die problemen te noemen: hoe komt ze weer thuis?

'Alice in space is De kleine prins on acid.'


Uitgevoerd door Ineke van Doorn (piano, zang, teksten), schrijver/dichter Ingmar Heytze (voice-over, teksten) en Marc van Vugt's Big Bizar Habit bestaande uit: Marc van Vugt (gitaar en composities), Angelo Verploegen (trompet), Mete Erker (saxen), Jeffrey Bruinsma (viool), Paul Stouthamer (cello), Paul Berner (contrabas), Joost Lijbaart (drums)

Geluid: Marijn Philippona
Beeld: Marcel Brugman
Idee en teksten: Ineke van Doorn en Ingmar Heytze
Muziek: Marc van Vugt en Ineke van Doorn
best replica watches

Ondersteuning
'Alice in Space' wordt ondersteund door FAPK, VSB Fonds, Thuiskopie Fonds, De Vijfde Verdieping, Buma Cultuur fonds, Gemeente Utrecht, Fentener van Vlissingen fonds, KF Hein Fonds, Kattendijke/Drucker Stichting.

to the top